Udleje af lejlighed

Vil du tjene penge på at leje din lejlighed ud?

Liberty Housing ApS kan udleje din lejlighed for dig, uanset om du har købt den som en investering eller som en bolig til dig eller dine børn. For du skal tjene mest og undgå de dyre fodfejl, der ofte sker, når udlejere ikke kender reglerne for udlejning af lejlighed til punkt og prikke.

Med fortjeneste for øje

Liberty Housing ApS ejes af Pia Rafn Geelmuyden og vi har specialiseret os i boligudlejning af kvalitetsboliger. Derfor har vi styr på alle detaljer og kan løse alle opgaverne for dig. Herunder at:

  • vise lejligheden frem
  • udvælge de rette lejere, der passer godt på din lejlighed, lever stille og roligt, så du ikke får klager fra naboerne, betaler husleje til tiden, bliver boende i den periode, I har aftalt
  • udregne den rette husleje
  • skrive de faktorer ind i kontrakten, du måske ikke vidste, du skulle tage høje for
  • sørge for, at depositum og husleje betales som aftalt
Udlej ledlighed med Liberty Housing og Pia Geelmuyden
Udlej ledlighed med Liberty Housing og Pia Geelmuyden

Vi stiller spørgsmålene

Når vi taler med potentielle lejere, der gerne vil leje din lejlighed, ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at stille de rette spørgsmål. Og vi ved lige, hvad vi skal spørge om. Det er din garanti for, at vi vælger de samvittighedsfulde lejere, du gerne vil have ind i din lejlighed – eller i din nabos for den sags skyld.

For uanset om det er en eksklusiv luksuslejlighed eller en mere klassisk lejlighed, er en lejlighed jo en stor investering. Og den skal selvfølgelig beskyttes og forrentes bedst muligt.

Ofte finder vi lejere, der arbejder for internationale virksomheder eller ambassader og har brug for boliger til leje gennem et tidsbegrænset lejemål. Særligt formidler vi ofte lejeboliger i København og Nordsjælland.

Lejlighedsudlejning – Når specialviden tæller

Har du en enkelt 2- eller 3-værelsesejlighed med en god beliggenhed, er vi de rette til at assistere dig. Jo dyrere og mere eksklusiv en lejlighed er, jo sværere bliver det at finde den rette lejer på det rette tidspunkt. Især hvis du har flere større lejligheder eller måske en hel ejendom , og du løbende skal finde nye lejere, kan det være en stor fordel med en professionel samarbejdspartner.

Vi kommer gerne forbi og gennemgår lejligheden eller lejlighedskomplekset med dig og kommer med vores bud på, hvad du kan tage i husleje. Så kan du danne dig et indtryk af, om det vil være en god investering at lade os stå for hele udlejningen for dig.

Laver vi et samarbejde, står vi for al markedsføring og finder en mindre gruppe mulige lejere som vi har scrennet inden du får dem præsenteret og så kan vælge mellem. Herefter sørger vi for al papirarbejdet, og næste gang du hører fra os, tikker lejerens depositum og husleje ind på din konto.

Udlej ledlighed med Liberty Housing og Pia Geelmuyden

Vores salær ved udleje af lejlighed

11,25 %

af huslejen, hvis lejeperioden er over et år

18,75 %

af huslejen, hvis lejeperioden er under et år

2.495 kr

til fotografen, hvis du ikke har velegnede billeder til markedsføringsbrug

Hvis du gerne vil have os til at stå for ind- og udflytningen for dig, er prisen som nedenfor. Her dokumenterer vi alle relevante flader og eventuelle skader i en rapport og gennemgår lejligheden med lejeren, så han er varslet, hvis du holder noget af hans depositum tilbage.

3.125 kr.

for lejligheder under 100 m2

4.375 kr.

for lejligheder over 100 m2

Alle priser er inkl. moms.

Spørgsmål & svar

Der er ikke nogen helt faste regler for hvor meget man må tage for at leje sin lejlighed ud, så der bruges ofte enten omkostningsmodellen, eller maks. 10% af ejendommens værdi. Det er vigtigt at have alle omkostninger med, men det er også vigtigt ikke at tage for meget, da lejer kan klage over huslejens størrelse, hvis de mener den er for høj.

Ja, du kan godt sælge din lejlighed selvom den er udlejet. Den nye ejer skal dog være klar over, at lejer følger med.

Jo længere tid vi har til at finde en lejer, jo større mulighed for rettidig udlejning vil der selvfølgelig være. Generelt anbefaler vi at igangsætte fremvisninger 3 mdr. før, du ønsker, at lejeren skal flytte ind. Det kan dog også lade sig gøre at finde interesserede lejere med kun 4 til 6 uger, til lejemålet er ledigt.

Skal vi drøfte et samarbejde om udlejning af din lejlighed?

Så ring til Pia Rafn Geelmuyden på 70 60 55 16 eller send en mail.

Så kommer vi gerne forbi og besigtiger herlighederne sammen med dig. Når du har hørt mere om, hvad vi vil vægte i udlejningen af netop din lejlighed og hvilken husleje, vi vil anbefale, kan du bedre vurdere, om vi er vores salær værd. Du bestemmer selv, om vi skal udleje din lejlighed med eller uden møbler.