+ 20 års erfaring med formidling af boliger

Solid erfaring. Stort netværk. Og en særlig evne til at læse mennesker og situationer. Det er tre ting, der kendetegner Liberty Housing. Vi dækker hele Sjælland, men har hjemmebane i Nordsjælland, hvorfra vi formidler udlejning for både private og virksomheder.

Bag om Liberty Housing

Liberty Housing ApS ejes af Pia Rafn Geelmuyden. Hendes baggrund for at leje boliger ud er todelt:

Dels har hun 20 års erfaring som ejendomsmægler hos home bla. i Charlottenlund, Holte, Lyngby, Hornbæk og Espergærde.

Derfor gennemgår hun alle lejeboliger, som hvis vi skulle sælge dem. Det betyder både, at hun har styr på alle boligens vigtige finesser og markedsføringen og ved, hvornår boligen med fordel kan forfines af en håndværker, før den lejes ud.

Dels lejede hun sit private hus ud i en årrække, mens hun boede i udlandet. Her så hun, at der var brug for et high end udlejningsfirma til de kræsne udlejere. Udlejere, der stiller krav om et effektivt og professionelt samarbejde, hvor alt kører snorlige, og udlejeren får sine penge til tiden.

Det firma eksisterer nu.

Alle typer af udlejning

Liberty Housing ApS samarbejder både med udlejere og lejere, og når opgaven kræver det trækker vi på andre erfarne ejendomsmæglere.

Vi finder både private lejere og samarbejder med ambassader og internationale virksomheder, der løbende har brug for at leje klassiske eller eksklusive boliger til interim medarbejdere og konsulenter.

Og vi samarbejder med private boligejere, der lejer en eller flere boliger ud i en periode og investorer, der har opkøbt flere investeringsejendomme, evt. som projektkøb.

Enten huse, lejligheder eller hele ejendomme.

Liberty Housing ved Pia Geelmuyden udlejer lejligheder, boliger og ejendomme ud til lejere

Pia Geelmuyden, indehaver

Vi samler på tilfredse kunder

Hvis du står i en situation, hvor du skal leje en lejlighed ud, så går mine varmeste anbefalinger til Liberty Housing. Jeg har sjældent mødt så professionel en person, som Pia Rafn Geelmuyden. Inden for den første uge havde hun allerede over 6 fremvisninger. Hun har holdt mig opdateret hele tiden og gjort processen tryg for mig. Hun fik sagen 1/9 og 16 dage efter var min lejlighed udlejet

Gustav Salinas, september 2021

“På en yderst kompetent, empatisk og nærværende måde, formår Pia Geelmuyden at finkæmme markedet for de muligheder, der matcher en bedst. Det giver hurtigt både resultater og ro i maven.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“Pia hjalp os elegant gennem hele fasen med at udleje vores bolig. Vi skulle stort set ikke foretage os noget, og vi følte os i den grad i trygge hænder. Vores varmeste anbefaling herfra.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“I forbindelse med udlejning af vores lejlighed i Nordhavn faldt valget på Liberty Housing. Virksomheden er uhyr professionel, grundig i sin tilgang og besidder stor erfaring. Hele forløbet var for os en god og meget behagelig oplevelse. Står du derfor og skal udleje din bolig kan vi på det varmeste anbefale Liberty Housing og Pia Geelmuyden.”

Camilla & Ulf Nissen, oktober 2021

Se aktuelle ledige lejemål

Via vores brede netværk har vi fingeren på pulsen i hele Nordsjælland, København og omegn.