Udlej bolig

Udlej boligen effektivt og profitabelt

Vil du udleje din bolig uden at blive forstyrret, mens huslejeindtægterne løbende tikker ind på kontoen? Vil du have stabile lejere, der passer på boligen og betaler til tiden, overholde diverse regler for boligudlejning og sikrer dig bedst muligt i lejekontrakten? Så er det os, du leder efter.

Vi gør det nemt at udleje

Liberty Housing ApS ejes af Pia Rafn Geelmuyden, og vi har speciale i udlejning af kvalitetshuse, eksklusive lejligheder og ejendomme, primært i København og Nordsjælland.

Vores kunder har ofte købt en eller flere ejendomme som en investering eller har brug for at leje deres egen bolig ud midlertidigt.

Uanset om vi skal leje dit hus eller din lejlighed ud, sørger vi for alt det, du måske ikke ved, at du har brug for. Vi

 • udvælger ansvarsbevidste lejere til dig, hvorefter du selv vælger den rette
 • sørger for at få alle de vigtige detaljer ind i kontrakten
 • har den løbende kontakt i forbindelse med kontrakt og indflytning
Udlej bolig med Liberty Housing og Pia Geelmuyden
Udlej bolig med Liberty Housing og Pia Geelmuyden

Er vi de rette til at udleje din bolig?

Hvis boligen skal lejes ud – effektivt og professionelt, så ja. For vi laver ikke andet. Derfor har vi helt styr på det juridiske og kan stille de gode spørgsmål, så du får de rette lejere.

Måske har du erfaring med privat boligudlejning og er blevet overrasket over, hvad det krævede. Eller måske har du flere lejemål, der skal tjene penge til dig, mens du selv tjener penge på noget andet. Særligt hvis du skal leje en dyr og eksklusiv bolig ud, kræver det ofte mere, og her vælger mange at hyre et professionelt udlejningsfirma.

Hvis du overvejer, om Liberty Housing ApS er den rette udlejningsvirksomhed for dig, kommer vi gerne forbi og ser på dit hus eller din lejlighed. Når vi har gennemgået boligen, giver vi et bud på, hvad vi specifikt vil vægte ifm. udlejning af netop din bolig. Herunder hvad vi anbefaler, at du tager i husleje.
Indleder vi et samarbejde, er næste skridt, at vi finder potentielle lejere til boligen, hvorefter du selv vælger den rette. Når beboeren er fundet, sørger vi for alt papirarbejdet.

+20 års erfaring med boliger

Liberty Housing ApS bygger på Pias 20 års erfaring som ejendomsmægler og sin private erfaring med at leje sit eget hus ud, mens hun boede i udlandet. Du vil ofte møde Pia ifm. udlejning af din bolig, og når opgaven kræver det, trækker hun på andre erfarne ejendomsmæglere.

De mange års erfaring på boligmarkedet gør, at vi både ved, hvor vigtigt det er at have de rette lejere, og hvad der skal til, for at et udlejningssamarbejde fungerer succesfuldt.

Blandt andet ved vi, at et stort udlejningsfirma sjældent er til kundens fordel ifm. den daglige drift. For jo flere medarbejdere, der har din sag, jo flere stole kan den falde imellem. Det undgår du hos os, hvor alle opgaver bliver ført til dørs og løst hurtigt og effektivt, og vi oplever faktisk aldrig, at kunder når at rykke for et svar.

Udlej bolig med Liberty Housing og Pia Geelmuyden

Vores salær ved udleje af din bolig

11,25 %

af huslejen, hvis boligen skal lejes ud i mindst et år

18,75 %

af huslejen, hvis boligen skal lejes ud mindre end et år

2.492 kr

til fotografen, hvis du ikke har velegnede billeder til markedsføringsbrug

Skal vi lave ind- og udflytningsrapporter for at dokumentere eventuelle skader på boligen, er prisen som nedenfor. Når vi laver rapporterne, gennemgår vi dit hus sammen med lejeren og varsler det, hvis han skal betale for at få udbedret en skade.

3.125 kr.

for boliger under 100 m2

4.375 kr.

for boliger over 100 m2

Alle priser er inkl. moms.

Spørgsmål & svar

Når du udlejer din bolig, er der en del omkostninger som du selv skal afholde, og som bør være indregnet i huslejen, især hvis du udlejer til private, da det ikke er alt du må opkræve særskilt, ud over varmeomkostninger samt forbrug af vand, el og vand, hvis det kan måles særskilt for boligen.
Det du bl.a. skal huske (der kan være mere!):

 • Ejendomsskatter.
 • Forsikring af ejendommen.
 • Vand-, kloak- og renovationsafgifter.
 • Skorstensfejer
 • Kontingent til grundejerforening.
 • Vedligeholdelse.
 • Snerydning og fejning.
 • Andre udgifter der hører til ejendommen

Der er nogle regler for hvor meget du må tage for at udleje din bolig. Ofte er der begrebet ”inden for rimelighedens grænse” med i beregningerne, hvilket gør at det er nærmest umuligt at lave en præcis beregning. Der er flere måder at lave beregningen på, hvor boligens stand også kan have indflydelse på lejen. Derfor er det vigtigt at rådgive sig med en professionel mægler, der ved hvordan huslejen skal prissættes

Lejemålet er altid uopsigeligt fra udlejers side i hele den periode, som fremgår af lejers lejekontrakt. Dette er i overensstemmelse med dansk lejelov. Du har altså ikke mulighed for at opsige lejer før tid, med mindre der kan indgås en særlig aftale, som lejer er indforstået med.

Vi anbefaler som minimum en lejeperiode på 3 til 4 måneder, men du kan udleje din bolig i lige så kort tid, som du ønsker – også på dagsbasis. Uanset lejeperioden er der dog en del regler og faldgruber, du skal være bekendt med i forhold til tidsbegrænset udlejning. Blandt andet skal der være en gyldig grund til, at du lejer ud i en bestemt periode, for eksempel udstationering (der findes desværre ingen liste med ’godkendte’ begrundelser, du lige kan tjekke). Reglerne kan du finde i lejeloven eller lade os om at navigere i. Vi arbejder professionelt med udlejning til daglig og holder os opdateret med reglerne.

Vi samler på tilfredse kunder

Hvis du står i en situation, hvor du skal leje en lejlighed ud, så går mine varmeste anbefalinger til Liberty Housing. Jeg har sjældent mødt så professionel en person, som Pia Rafn Geelmuyden. Inden for den første uge havde hun allerede over 6 fremvisninger. Hun har holdt mig opdateret hele tiden og gjort processen tryg for mig. Hun fik sagen 1/9 og 16 dage efter var min lejlighed udlejet

Gustav Salinas, september 2021

“På en yderst kompetent, empatisk og nærværende måde, formår Pia Geelmuyden at finkæmme markedet for de muligheder, der matcher en bedst. Det giver hurtigt både resultater og ro i maven.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“Pia hjalp os elegant gennem hele fasen med at udleje vores bolig. Vi skulle stort set ikke foretage os noget, og vi følte os i den grad i trygge hænder. Vores varmeste anbefaling herfra.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“I forbindelse med udlejning af vores lejlighed i Nordhavn faldt valget på Liberty Housing. Virksomheden er uhyr professionel, grundig i sin tilgang og besidder stor erfaring. Hele forløbet var for os en god og meget behagelig oplevelse. Står du derfor og skal udleje din bolig kan vi på det varmeste anbefale Liberty Housing og Pia Geelmuyden.”

Camilla & Ulf Nissen, oktober 2021

Må vi se boligen?

Hvis du overvejer, om vi skal stå for udlejningen af din bolig, kommer vi gerne forbi og ser på huset eller lejligheden. Herefter kan du tage stilling til, om vi er de rette til at leje din bolig ud. Ring gerne til Pia Rafn Geelmuyden på 70 60 55 16, eller send en mail. Så finder vi en dag, der passer i kalenderen.