Udlejning af lejligheder og villaer i København og Nordsjælland

At udleje lejligheder og villaer i København og Nordsjælland er mere end en tillidssag mellem udlejer og lejer. Bliv rådgivet, så du er sikker på, at der er taget højde for både det generelle og de særlige detaljer ved din bolig. I samarbejde med os kommer du sikkert i mål, fordi vi går professionelt til værks. Læs om de 7 sikre skridt i udlejningsprocessen herunder eller udfyld formularen, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om udlejning.

Step 1

Grundig gennemgang

Vi sætter god tid af til at se boligen, svare på spørgsmål og forstå, hvorfor og hvordan du vil udleje. Sammen forventningsafstemmer vi særlige hensyn (for eksempel om husdyr, vedligehold og pasning af have) og ønsker til den ideelle lejer, som skal fremgå af lejekontrakten. Gennemgangen er gratis og uforpligtende.

Præsentation af formidlingsaftale

På baggrund af gennemgangen laver vi en formidlingsaftale mellem dig og Liberty Housing. Den indeholder sort på hvidt, hvad vi har aftalt og til hvilken pris. Eventuelle spørgsmål og rettelser tager vi i tæt dialog.

Step 2
Step 3

Underskrivning af formidlingsaftalen

Når du har bestemt dig for et samarbejde med Liberty Housing, underskriver du formidlingsaftalen. Aftalende er bindende, og vi går straks i gang med at finde den rette lejer ud fra det aftalte.

Fremvisninger

Så snart vi har fundet potentielle lejere, viser Liberty Housings kompetente mæglere efter aftale med dig boligen frem. Forinden har vi fået udleveret nøgler samt aftalt, hvordan du bedst gør klar til fremvisning, og hvad vi særligt skal fremhæve. Vi fokuserer altid på boligens bedste sider og finder de bedste argumenter i forhold til den enkelte lejer.

Step 4
Step 5

Udlejning

Vi udvælger herefter et antal potentielle lejere, som vi fortæller dig nærmere om. Du kan til enhver tid afvise en lejer – det koster dig ingenting. Udlejningen er endeligt på plads, når du har godkendt en lejer og lejekontrakten er underskrevet af både dig og lejer.

Indflytningsrapport (lovpligtig)

Inden overdragelsen sikrer Liberty Housing, at der bliver udarbejdet en lovpligtig indflytningsrapport. Den giver både dig som udlejer og lejeren dokumentation for boligens stand, før den bliver overdraget, ligesom den giver dig dokumentation for lejers forpligtelser i lejeperioden.

Step 6
Step 7

Afregning

Når lejekontrakten er underskrevet af begge parter, indbetaler den kommende lejer det aftalte depositum samt forudbetalt husleje og forbrug. Indbetalingen skal være Liberty Housing i hænde senest fem bankdage efter underskrift. Efter selve overdragelsen overføres disse penge til dig fratrukket vores salær samt eventuelt andre aftalte omkostninger som services.

Lad os tage en snak om dit behov for udlejning af lejligheder og villaer i København og Nordsjælland

Udfylder og sender du formularen til os, accepterer du at blive kontaktet af os. Det vil vi glæde os til!