Udlejning af ejendomme

Skal din ejendom udlejes effektivt?

Når ejendomme skal udlejes, kræver det både styr på juraen og evne til at vælge de rette lejere. Derfor hyrer mange et professionelt udlejningsfirma til opgaven. Måske har du investeret i en ejendom med flere lejligheder eller huse for både at tjene penge på bygningerne nu, og når du sælger igen. Og hvis dit primære fokus er at sikre din investering og fortjeneste og holde øje med nye markeder, kan du uddelegere det, der har med selve udlejningen at gøre, til os.

Med fortjeneste for øje

Liberty Housing ApS ejes af Pia Rafn Geelmuyden, som løser de fleste kunderelaterede opgaver selv og trækker på andre erfarne ejendomsmæglere, når opgaven kræver det.

Vi udlejer kvalitetshuse og lejligheder for kunder, der vil være sikre på, at udlejningen foregår, som den skal, og at lejerne passer godt på boligen. For især når ejendommen er købt som en investering, er det jo vigtigt, at du tjener penge – og at boligerne derfor aldrig står tomme. Oftest lejer vi ejendomme ud i København, og Nordsjælland.

Du slipper for at

  • markedsføre udlejningsboligerne
  • finde lejere
  • vise lejemålene frem
  • udarbejde lejekontrakt
  • sikre, at betalingen kommer ind som den skal

Og du får en professionel samarbejdspartner, der kan rådgive dig om, hvordan du får endnu mere ud af din investering. Jo flere lejemål du har, jo bedre kan vi rådgive dig og holde øje med de små detaljer, du også selv holder øje med, når du besøger ejendommen.

Udlejning af ejendomme hos Liberty Housing med Pia Geelmuyden
Udlejning af ejendomme hos Liberty Housing med Pia Geelmuyden

Skal vi tage en snak om udlejning af dine ejendomme?

Så kommer vi gerne ud og gennemgår ejendommen eller et specifikt lejemål med dig. Her vil vi høre om dine forventninger til samarbejdet, og hvis vi vurderer, at vi vil være et godt match, kommer vi med vores ærlige bud på, hvad lejemålene kan lejes ud for.

Vurderer du, at vi kan indfri dine forventninger, laver vi en samarbejdskontrakt, og næste gang du hører fra os, præsenterer vi dig for mulige lejere, hvorefter du kan tage stilling til, hvem du vil leje boligen ud til. Herefter sørger vi både for lejekontrakt og betaling, og fremover kan du glæde dig til at se huslejen tikke ind som planlagt.

Vores salær for udlejning af ejendomme er:

11,25 %

af lejeindtægten, hvis ejendommen skal lejes ud i mindst et år

18,75 %

af huslejen, hvis ejendommen skal lejes ud mindre end et år

2.495 kr

til fotografen, hvis du ikke har velegnede billeder til markedsføringsbrug

Skal vi lave ind- og udflytningsrapporter for at dokumentere eventuelle skader på ejendommen, er prisen som nedenfor. Når vi laver rapporterne, gennemgår vi dit hus sammen med lejeren og varsler det, hvis han skal betale for at få udbedret en skade.

3.125 kr.

for huse under 100 m2

4.375 kr.

for huse over 100 m2

Alle priser er inkl. moms.

Spørgsmål & svar

Du må eje lige så mange huse du vil, og leje dem ud. Det der kan være en udfordring er, at der er noget der hedder bopælspligt, hvor en bolig ikke må stå ledig, og derfor kan de kommunale myndigheder finde en lejer, hvis du ikke selv bor i et hus mindst 180 dage om året, og ikke kan finde en lejer.

Vi har typisk mange kunder fra virksomheder, også kaldet expats, der kommer til Danmark for at arbejde i større virksomheder og derfor søger en lejebolig. Blandt vores lejere er også ganske almindelige danske familier, par eller singler, som har valgt livet som lejere af forskellige grunde. Alle de lejere vi formidler kontakt til, har vi vurderet som gode og stabile lejere.

Lejer du ud til en virksomhed, der lejer din bolig til en medarbejder, anbefaler vi, at det er lejer selv, der underskriver lejekontrakten – dog repræsenteret af virksomheden. Tidligere fik virksomheder en skattefordel, når de lejede en bolig, men det er ikke længere tilfældet. Til gengæld er det en fordel for dig, at du ved, hvem der skal bo I din bolig. Af og til er virksomheden interesseret i at leje med det forbehold, at flere forskellige medarbejdere kan benytte din bolig i lejeperioden.

Vi anbefaler ikke at indgå en kontrakt på de vilkår, da flere lejere ofte resulterer i øget slidtage. Vær også opmærksom på, at virksomheder kan gå til lejenævnet på samme vilkår som individuelle lejer, hvis de vil klage over misforhold.

Skal vi tage en snak om udlejning?

Så ring til Pia Rafn Geelmuyden på 70 60 55 16 eller send en mail.

Du kan regne med, at vi vender tilbage i løbet af en arbejdsdag. Vi anbefaler, at vi laver en aftale senest 3 måneder før, du gerne vil have din ejendom ud. Nogle gange går det hurtigere, men tiden er ofte godt givet ud for at sikre dig den rette lejer.