Udleje af hus

Vil du udleje dit hus med god fortjeneste?

Kom i gang nu

Når du lejer dit hus ud, er det at finde lejere ikke det svære. Det svære er at finde de samvittighedsfulde lejere, der vil passe lige så godt på huset, som du selv ville gøre. Derfor får mange boligejere et professionelt udlejningsfirma til at løse alle opgaver ifm. udlejning af huset.

Med fortjeneste for øje

Det udlejningsfirma kan være Liberty Housing ApS, som ejes af Pia Rafn Geelmuyden. Og vi kan både finde ansvarsbevidste lejere til dig, hvis du vil udleje det hus, du selv har boet i, eller hvis du har investeret i flere kvalitetshuse eller ejendomme med fortjeneste for øje.

Efter 20 år som ejendomsmægler har Pia specialiseret sig i alle facetter af at formidle boliger og finde det optimale match mellem lejer og udlejer. Derfor kan Liberty Housing ApS løse alle de opgaver for dig, som du måske ikke ved, hører til at leje boligen ud succesfuldt:

  • Vise hus og have frem til mulige lejere
  • Finde stabile lejere, der betaler til tiden, bliver boende i lang tid og passer på dit hus og have
  • Regne ud, hvad du kan tage i husleje
  • Skrive lejekontrakten, så vi også får skrevet de faktorer ind, du ikke vidste ville have en betydning
  • Sikre, at lejeren betaler depositum og forudbetalt husleje som aftalt
Pia Rafn Geelmuyden

Vi kender markedet

Og fordi vi ikke laver andet, kender vi de små kneb, der sikrer dig bedst juridisk ifm. boligudlejning, ligesom vi har øje for at finde de gode lejere. Blandt andet samarbejder vi med flere ambassader og internationale virksomheder, der jævnligt søger præsentable huse eller rækkehuse til leje til deres udenlandske specialister, interim konsulenter eller VIP-kunder, der er på besøg. Ofte i København og hele Nordsjælland.

For et kvalitetshus er jo ikke bare en bolig. Det er en dyr investering. Og uanset om du har købt huset som en ren investering, eller du selv har boet der og måske gerne vil bo i huset igen, skal du jo tjene mest muligt på investeringen.

Styr på papirerne, når du lejer dit hus ud

Før vi laver en aftale med dig, gennemgår vi dit hus og foreslår den husleje, vi tror, du kan få. Du bestemmer, om møbler, havemøbler og udstyr til haven skal indgå i lejen.

Herefter tager du stilling til, om du fortsat ønsker, vi skal leje dit hus ud for dig. Hvis ja, sender vi dig en formidlingsaftale, og næste gang du hører fra os, har vi fundet mulige lejere, du skal vælge imellem. Når vi sammen har valgt lejeren, står vi for den øvrige kontakt med lejeren. Og du kan se frem til at modtage depositum og husleje.

I Liberty Housing ApS vil du oftest møde Pia. Det er din garanti for, at intet falder mellem to stole, og at opgaverne løses hurtigt og effektivt.

Vores salær ved udleje af hus

11,25 %

af huslejen, hvis huset skal lejes ud i mindst et år

18,75 %

af huslejen, hvis huset skal lejes ud mindre end et år

2.495 kr

til fotografen, hvis du ikke har velegnede billeder til markedsføringsbrug

Skal vi lave ind- og udflytningsrapporter for at dokumentere eventuelle skader på huset, er prisen som nedenfor. Når vi laver rapporterne, gennemgår vi dit hus sammen med lejeren og varsler det, hvis han skal betale for at få udbedret en skade.

3.125 kr.

for huse under 100 m2

4.375 kr.

for huse over 100 m2

Alle priser er inkl. moms.

Kom i gang nu

Skal vi tage en snak om udlejning af dit hus?

Så ring til Pia Rafn Geelmuyden på 70 60 55 16 eller send en mail.

Du kan regne med, at vi vender tilbage i løbet af en arbejdsdag. Vi anbefaler, at vi laver en aftale senest 3 måneder før, du gerne vil have dit hus lejet ud. Nogle gange går det hurtigere, men tiden er ofte godt givet ud for at sikre dig den rette lejer.