Udleje af hus

Vil du udleje dit hus med god fortjeneste?

Når du lejer dit hus ud, er det at finde lejere ikke det svære. Det svære er at finde de samvittighedsfulde lejere, der vil passe lige så godt på huset, som du selv ville gøre. Derfor får mange boligejere et professionelt udlejningsfirma til at løse alle opgaver ifm. udlejning af huset.

Med fortjeneste for øje

Det udlejningsfirma kan være Liberty Housing ApS, som ejes af Pia Rafn Geelmuyden. Og vi kan både finde ansvarsbevidste lejere til dig, hvis du vil udleje det hus, du selv har boet i, eller hvis du har investeret i flere kvalitetshuse eller ejendomme med fortjeneste for øje.

Efter 20 år som ejendomsmægler har Pia specialiseret sig i alle facetter af at formidle boliger og finde det optimale match mellem lejer og udlejer. Derfor kan Liberty Housing ApS løse alle de opgaver for dig, som du måske ikke ved, hører til at leje boligen ud succesfuldt:

  • Vise hus og have frem til mulige lejere
  • Finde stabile lejere, der betaler til tiden, bliver boende i lang tid og passer på dit hus og have
  • Regne ud, hvad du kan tage i husleje
  • Skrive lejekontrakten, så vi også får skrevet de faktorer ind, du ikke vidste ville have en betydning
  • Sikre, at lejeren betaler depositum og forudbetalt husleje som aftalt
Udlej dit hus med Liberty Properties og Pia Geelmuyden
Udlej dit hus med Liberty Properties og Pia Geelmuyden

Vi kender markedet

Og fordi vi ikke laver andet, kender vi de små kneb, der sikrer dig bedst juridisk ifm. boligudlejning, ligesom vi har øje for at finde de gode lejere. Blandt andet samarbejder vi med flere ambassader og internationale virksomheder, der jævnligt søger præsentable huse eller rækkehuse til leje til deres udenlandske specialister, interim konsulenter eller VIP-kunder, der er på besøg. Ofte i København og hele Nordsjælland.

For et kvalitetshus er jo ikke bare en bolig. Det er en dyr investering. Og uanset om du har købt huset som en ren investering, eller du selv har boet der og måske gerne vil bo i huset igen, skal du jo tjene mest muligt på investeringen.

Styr på papirerne, når du lejer dit hus ud

Før vi laver en aftale med dig, gennemgår vi dit hus og foreslår den husleje, vi tror, du kan få. Du bestemmer, om møbler, havemøbler og udstyr til haven skal indgå i lejen.

Herefter tager du stilling til, om du fortsat ønsker, vi skal leje dit hus ud for dig. Hvis ja, sender vi dig en formidlingsaftale, og næste gang du hører fra os, har vi fundet mulige lejere, du skal vælge imellem. Når vi sammen har valgt lejeren, står vi for den øvrige kontakt med lejeren. Og du kan se frem til at modtage depositum og husleje.

I Liberty Housing ApS vil du oftest møde Pia. Det er din garanti for, at intet falder mellem to stole, og at opgaverne løses hurtigt og effektivt.

Udlej dit hus med Liberty Properties og Pia Geelmuyden

Vores salær ved udleje af hus

11,25 %

af huslejen, hvis huset skal lejes ud i mindst et år

18,75 %

af huslejen, hvis huset skal lejes ud mindre end et år

2.495 kr

til fotografen, hvis du ikke har velegnede billeder til markedsføringsbrug

Skal vi lave ind- og udflytningsrapporter for at dokumentere eventuelle skader på huset, er prisen som nedenfor. Når vi laver rapporterne, gennemgår vi dit hus sammen med lejeren og varsler det, hvis han skal betale for at få udbedret en skade.

3.125 kr.

for huse under 100 m2

4.375 kr.

for huse over 100 m2

Alle priser er inkl. moms.

Spørgsmål & svar

Hvis du er lejer af din bolig, må du fremleje den i op til 2 år. Hvis du ejer din bolig, kan du ikke sætte grænser på udlejningen på samme måde, der skal være en saglig grund til begrænsningen, f.eks. at du selv skal flytte ind. Hvis du sælger din bolig, er det inklusiv lejer.

Når du ejer huset der udlejes, kan du trække de faktiske omkostninger fra lejeindtægten, hvorefter der skal betales skat som kapitalindkomst. Der er regler for hvad der må trækkes fra, så det er vigtigt at have styr på det hele, inden lejekontrakten udformes.

Du må eje lige så mange huse du vil, og leje dem ud. Det der kan være en udfordring er, at der er noget der hedder bopælspligt, hvor en bolig ikke må stå ledig, og derfor kan de kommunale myndigheder finde en lejer, hvis du ikke selv bor i et hus, og ikke kan finde en lejer.

Hvis du udelukkende har huse som erhverv for at leje dem ud, og sælger huset, skal det beskattes som kapitalindkomst. Hvis du selv bor i huset, kan salget være skattefrit.

Hvis du ikke selv bor i 180 dage om året i et hus med bopælspligt, skal det lejes ud, ellers kan kommunale myndigheder anvise en lejer. I særlige situationer hvor salg eller udlejning er særligt vanskeligt, kan bopælspligten ophæves, og huset få status som fritidshus, der ikke har samme regler.

Der er ikke nogen regler for hvor mange der må bo i en lejebolig. Lejeren må dog ikke overlade brugen af det lejede til nogle andre end medlemmer af husstanden.

Skal vi tage en snak om udlejning af dit hus?

Så ring til Pia Rafn Geelmuyden på 70 60 55 16 eller send en mail.

Du kan regne med, at vi vender tilbage i løbet af en arbejdsdag. Vi anbefaler, at vi laver en aftale senest 3 måneder før, du gerne vil have dit hus lejet ud. Nogle gange går det hurtigere, men tiden er ofte godt givet ud for at sikre dig den rette lejer.