I bosætter jer i et roligt område på Islands Brygge, et særligt karaktertræk er den  utrolige ro, der hersker i området. Trafiklarm og støj dæmpes i bemærkelsesværdig grad af de omkringliggende ejendomme. På under 300 meter har I metroen, som på kort tid tager jer til hele København. Ligeledes er der alt i dagligvareindkøb inden for 200 meter. Lokalområdet udmærker sig ligeledes ved det brede udvalg af restauranter, cafe’er og specialbutikker på grænsen mellem den nye og den gamle del af Islands Brygge. Går I over Langebro, ankommer I til Rådhuspladsen efter et kvarter, og længere har I ikke til Christianshavn eller kanalerne. Generelt bosætter I jer centralt, i forhold til Indre By, ligesom der heller ikke er langt til Amager Fælled.

Lejligheden indeholder:

Rummelig møblerbar entre med indbygget garderobe samt adgang til godt depotrum. Dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til østvendt altan hvor morgensolen kan nydes. Stort hvidt badeværelse med kar og vaskesøjle, gulvvarme, vindue og væghængt toilet. Ydermere lyst børneværelse eller kontor med indbyggede skabe og fransk altan. Hvidt køkken med fransk altan og alt i hårde hvidvarer, køkkenet er halvåbent til stor lys stue og spisestue hvorfra der er udgang til den store sydvendte terrasse.

Lejligheden har elevatoradgang til p-kælderen, hvor der er også findes cykelparkering. Til lejligheden hører et depotrum. Det bemærkes at lejligheden har egen p-plads, som ikke kan fravælges.