I bosætter jer i et roligt område på Islands Brygge, et særligt karaktertræk er den  utrolige ro, der hersker i området. Trafiklarm og støj dæmpes i bemærkelsesværdig grad af de omkringliggende ejendomme. På under 300 meter har I metroen, som på kort tid tager jer til hele København. Ligeledes er der alt i dagligvareindkøb inden for 200 meter. Lokalområdet udmærker sig ligeledes ved det brede udvalg af restauranter, cafe’er og specialbutikker på grænsen mellem den nye og den gamle del af Islands Brygge. Går I over Langebro, ankommer I til Rådhuspladsen efter et kvarter, og længere har I ej heller til Christianshavn eller kanalerne. Generelt bosætter I jer centralt, i forhold til Indre By, ligesom der heller ikke er langt til Amager Fælled.

Lejligheden indeholder:

Rummelig møblerbar entre med indbyggede skabe, dejligt, stort lyst og venligt børneværelse med hvide indbyggede skabe. Stort brusebadeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. Rummeligt U formet køkken, som er delvis åbent til alrummet og den store opholdsstue. Lejligheden har udgang til to altaner, på den ene altan kan der nydes eftermiddags og aftensol på den anden altan er der sol fra om formiddagen. Køkkenet er et pænt HTH køkken med alt i hårde hvidvarer. Stort soveværelse med fransk altan samt indbygget skabsvæg.

Lejligheden har elevatoradgang til p-kælderen, det bemærkes at lejligheden har egen p-plads, som ikke kan fravælges.  P-plads kr. 1.000 pr måned.

Der findes ligeledes cykelparkering i kælderen. Til lejligheden hører et depotrum.