Under Elmene, er en attraktiv adresse man kan godt sige at bo her er som at vinde i lotteriet  – beliggenhedslotteriet for jeres nye adresse placerer jer lige i starten af Amager, hvor stemningsfulde Amagerbro summer af liv, og hvor I er omgivet af små caféer, take-away og butikker. Kun 100 meter til nærmeste supermarked, og 400 meter fra gadedøren finder I metroen. Samtidig bliver I naboer til hyggelige Christianshavn og Voldene, hvor I kan lufte løbeskoene, og vil I videre mod brokvarterene og resten af byen, har I Langebro til rådighed i direkte forlængelse af Amager Boulevard. Som prikken over i’et bor I kun 8 min. fra vandet, om I vælger Amager Strand eller Islands Brygge er begge dele inden for cykelafstand.

Lejligheden er en 5 værelses med en masse skønne detaljer – så som plankegulve, smuk stuk, fyldningsdøre, 3 stuer ensuite, fantastisk lysindfald og en masse mere.

Lejligheden indeholder følgende: Stor møblerbar entre med indbygget skab, 2 stuer ensuite hvor begge stuer er adskilt af franske døre, den ene stue har en fin karnap hvorfra lyset strømmer ind. Stor spisestue med franske døre indtil de 2 stuer. Fordelingsgang med indbyggede skabe, stort gråt elementkøkken med spiseplads og alt i hårde hvidvarer. Godt, lyst værelse/kontor, hvidt nyere badeværelse med brus. Stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Ydermere vaske og tørrekælder samt loftrum.

I forhold til parkering kan der købes beboerlicens til brug ved parkering. ca. 1.200 kr pr år.

Udlejes ikke som delebolig. Indflytning 15 januar 2022.