Her har du mulighed for at få en oase midt i storbyen – her kan området prale af de helt fantastiske maritime omgivelser, der strækker sig omkring næsten hele ejendommen. En mulighed for at flytte til en lækker og indbydende 3 værelses lejlighed, der er beliggende med udsigt til vand fra flere sider og muligheden for at råde over 106 velplacerede kvadratmeter.
Tag elevatoren op til lejligheden, her gemmer der sig en lys møblerbar entré. Videre indenfor kommer man til badeværelset, der præsenterer sig selv på fineste vis med et væghængt toilet og separat bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle. Som et ekstra plus byder lejligheden på et disponibelt rum, hvilket giver mulighed for ekstra opbevaringsmuligheder. De andre kvadratmeter udspiller sig på et stort soveværelse med stort vinduesparti med udsigt til vandet samt direkte adgang til lækkert påklædningsværelse, dejligt, lyst børneværelse/kontor med udsigt til den fælles gård. Slutteligt nås hjemmets hjerterum, der består af det kombinerede opholdsrum med køkkenalrum og stue i et. Køkkenet fremstår som et lækkert hvidt element køkken. For enden af stuen strømmer lyset ind fra den østvendte altan, hvor der i sandhed må siges at være tale om en fænomenal udsigt til havnebassinet lige nedenfor lejligheden. Her fås tilmed morgensol direkte fra altanen.
Denne, arkitektoniske ejendom blev opført i 2014. Den er centralt placeret mellem de forskellige ejendomme og der er anlagt et hyggeligt fælles gårdmiljø med flere bord-bænke-sæt. Derudover en stor plæne til diverse aktiviteter samt legeplads for de helt små. Som et ekstra plus er der elevator i ejendommen, der er gode parkeringsmuligheder for cykler og solen kan fanges dagen lang.
Med jeres nye adresse flytter I til Teglholmen, hvor I kommer til at bo blot 450 meter fra indkøb, og I kan cykle til Indre By på under 15 minutter. Desuden er der gode offentlige transportmuligheder. Går I over teglværksbroen til Sluseholmen venter der nogle skønne caféer og Havnebadet.