Helsingørs historiske bymidte danner rammen om denne spændende fireværelses lejlighed. Overalt er der et vidunderligt lysindfald og med masser af charme, sjæl og fine detaljer.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre end her i midten af centrum, hvor du foruden at være tæt på alt det skønne byen tilbyder, også befinder dig i rolige omgivelser. På den anden side af porten til gården udfolder de charmerende gader sig, der hurtigt bringer dig til handelsstrøget med caféer, spisesteder og gode specialbutikker. Der er ligeledes tæt til indkøbsmuligheder, Kulturværftet og det stemningsfyldte havnemiljø. Tilmed er Helsingør station inden for gåafstand.

Lejligheden er placeret på første sal i en fredet ejendom fra 1738 og fremstår flot og indflytningsklar. Bag hoveddøren gemmer lejligheden sig med mange detaljer så som smukke stuklofter, pejs, fløjdøre, indbyggede skabe. Det hele skaber et flot herskabeligt helhedsindtryk.

Der er højt til loftet og lejligheden fremstår i flot stand og med en placering på 1. sal nyder man godt af det meget smukke lysindfald, som opleves over det hele.

Du kommer ind i en stor møblerbar entre, hvor der er plads til overtøj, stort brusebadeværelse med gulvvarme og med plads til vaskemaskine. Stort, hvidt elementkøkken i tidløst design og med masser af skabselementer og kig til gårdhaven herfra kommer man ind i stor, skøn spisestue med smuk pejs og smuk stuk. Fra spisestuen er der 3 trin ned til stor opholdsstue og i hver ende af opholdsstuen er der smukke fløjdøre til 2 store lyse værelser. Dejligt soveværelse med adgang til lækkert påklædningsværelse. Fra lejligheden er der udgang til solrig fælles træ terrasse.

Boligen er på en og samme tid herskabelig og med sin centrale men fredelige beliggenhed en skøn oase.