Hvis du søger en fordelagtig beliggenhed nær alt, hvad København har at byde på, så er denne skønne etværelses lejlighed måske noget for dig. Lejligheden er beliggende som en høj stuelejlighed i den charmerende røde ejendom fra 1854, hvor et lyst miljø med en god planløsning møder dig. Og så kan du endda nyde den fantastisk hyggelige gårdhave med velanlagt beplantning, bordebænkesæt og flere solkroge.

Det første, du træder ind i, er en rummelig entre herefter køkkenet, der præsenterer sig med hvide tidløse elementer. Du har sågar plads til vaskemaskinen herude. Tilstødende ligger den rummelige og særdeles hyggelige stue og soveværelse, hvor du let får arrangeret dit ideelle opholdsmiljø. Læg desuden mærke til det lyse rustikke plankegulv. Sidst skal du tage et kig på det store lyse marmor badeværelse, der fremstår enkelt og funktionelt med et godt separat bruseafsnit.

Med adresse på Sankt Pauls Gade kan du glæde dig til at have et væld af lækre spisesteder lige rundt om hjørnet, ligesom der kun er 100 meter til nærmeste dagligvareforretning. Og med få minutters gang til metroen ved Marmorkirken Station kommer hverdagen til at forløbe nemt. Kastellet, Amaliehaven og vandet tilbyder smukke omgivelser til din ene side, imens Østre Anlæg og Kongens Have er i gåafstand i den anden retning. Hertil er de mange specialbutikker langs Strøget mindre end 1 km. væk.

Ikke delelejlighed.