En skøn, lys og rummelig 4-værelses lejlighed i Rugmarken i Espergærde. Lejligheden er beliggende i et roligt og åbent kvarter, alligevel er der blot få minutters gang til indkøbsmuligheder, shopping, restauranter og meget mere i Espergærde centeret. Rugmarken er centralt placeret i Espergærde. Man har skole, børnehave og Espergærde gymnasium blot få minutters gang derfra, derudover er der under en kilometer til stationen.
Ligeledes kan skov og strand samt det hyggelige havnemiljø nås indenfor 5 min på cykel. Mere centralt bliver det ikke i skønne Espergærde.
Lejligheden er velindrettet med god entre, stort spisekøkken alrum, med hvide køkkenelementer. Ved køkkenalrummet, er der placeret et fint, lyst værelse. Stor mellemgang med indbyggede skabe. Fra køkkenalrummet er der åbent ind til stor, lys opholdsstue med god udsigt til åen og grønne arealer. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til god sydvendt altan. Godt brusebadeværelse med terrazzogulv og vaskesøjle. Ved siden af badeværelset er der et rummeligt soveværelse med skabsvæg.
Alt i alt en fin lys lejlighed med perfekt central beliggenhed i Espergærde.