Lejligheden her har en fuldstændig fantastisk beliggenhed, en perfekt citylejlighed i et af Københavns mest attraktive kvartere. Et kvarter som har både skønne specialforretninger, cafe’er samt restauranter lige ved døren. Kongens Have har du også inde for få minutters gang. Den tætteste Metro fanges på Kongens Nytorv. Så kun få skridt til alting.

Lejligheden er beliggende i en yderst smuk ejendom fra 1902, ejendommen har mange smukke detaljer så som smukt indgangsparti, smuk trappeforløb og så er der mulighed for at tage den fine gamle elevator lige til døren. Hele ejendommen er renoveret i 2005.

Lejligheden indeholder.

Møblerbar entre/forstue, stort brusebadeværelse med gulvvarme. Super lækkert, nyt køkken i røget eg og med sten bordplade. (køkken er pt ved at blive opsat) Køkkenet er i åben forbindelse til skønt alrum og stue hvor det strømmer ind med et fantastisk lys. Skønt soveværelse med indbygget skydeskabe, ydermere et gæsteværelse/kontor. Se plantegning under billeder.

En fantastisk 3 værelses lejlighed med 2 gode værelser og et skønt stort alrum/stue. En stemningsfuld og smuk ejendom og lejlighed hvor den kommende lejer får glæde af et sprit nyt køkken med alt i hårde hvidvarer.

Overalt i lejligheden er der et smukt lysindfald på grund af de mange ovenlysvinduer, smukke egetræsplankegulve og ikke mindst  er der mulighed for at gøre brug af den helt fantastiske fælles tagterrasse  hvor du har frit udsyn over Københavns tage. På tagterrassen er der både havemøbler, grill etc.