Lejligheden ligger meget centralt i Ordrup med kort afstand til mange gode indkøbsmuligheder på både Ordrupvej og Jægersborg Allé. Endvidere kort afstand til busser og tog, samt til dejlige grønne områder som Bernstorffsparken, Dyrehaven og Skovshoved Havn.

Ejendommen fremstår meget præsentabel med pæne opgange, dørtelefon, cykelkælder, fælles vaskeri, brugsret til eget lofts- og kælderrum, samt en velfungerende ejerforening med ordnede forhold. Derudover har ejerforeningen en stor, skøn fælles have med gamle træer og masser af sol.

Lys, velholdt og meget indbydende lejlighed, som ligger skønt med direkte udsigt til den fælles have. Lejligheden indeholder: Entré med indbygget garderobeskab, dejlig stor og lys stue med udgang til sydvest vendt altan hvor du har en skøn udsigt til Ordrup Park. Soveværelset er ligeledes rummeligt og med udgang til altan. Hyggeligt velholdt, ældre køkken i hvide elementer. Badeværelse er ligeledes super indbydende, hvidt med terrazzo gulv og kar. Lejligheden har overalt flotte plankegulve og fin stukkant.