På anden sal i en velholdt ejendom fra 1935 i midten af Charlottenlund møder I denne total istandsatte lejlighed. Lejligheden præsenterer sig med et fantastisk lysindfald, nyt lækkert køkken og badeværelse, flotte plankegulve og en veldisponeret planløsning, bla. med to stuer en suite.

I bosætter jer yderst centralt, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til alt I har brug for i hverdagen – og mere til. Inden for en radius af bare 700 meter finder I eksempelvis ikke færre end otte dagligvarebutikker, mens I tillige er placeret hensigtsmæssigt i forhold til den offentlige transport, som på omtrent et kvarter bringer jer til centrum af København . Som prikken over i’et kan I gå til Charlottenlund Skov.

Når I træder indenfor, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang. Dejligt lyst værelse. Lejligheden centrerer sig omkring de to stuer en suite, hvor der strømmer lys ind fra alle sider. De to stuer har ligeledes en enkel, smuk stukkant og rosette. Stort, lyst soveværelse med udgang til rummelig altan. Stort nyt brusebadeværelse med gulvvarme, vaskesøjle og vindue.
I det velindrettede nye snedkerkøkken er elementerne ledsaget af bordplade i mat, sort granit.

Da lejligheden har gennemgået en gennemgribende istandsættelse, hvor alt el er skiftet, alle vægge og lofter har fået ny filt og maling, samt nyt køkken og badeværelse, hvor alle hårde hvidvarer er fra Miele. Således er det en særdeles indbydende og indflytningsklar lejlighed.