Liberty Housing har fået den udsøgte fornøjelse, at skulle udleje denne utrolig charmerende og istandsat lejlighed beliggende i en gedigen ejendom fra 1935, hele ejendommen fremstår sund og i rigtig god stand.

Her er man blot få minutters gåtur til forretninger og liv på Jægerborgs Allé og Ordrupvej. Læg hertil, at man har kort afstand til alt der hedder udeliv, såsom en gåtur i Bernstorffsparken eller en tur ned og bade i Øresund. Til børnefamilien ligger Ordrup Skole blot få hundrede meter fra ejendommen.

Allerede når man træder ind i lejligheden, mødes man af nydelige gennemgående plankegulve, stuklofter og lysindfald fra de store vinduespartier. Lejligheden er gennemgribende sat i stand med nyt lækkert Snedkerkøkken, nyt badeværelse, filt på samtlige vægge og lofter og ny el. Man har alt dette samtidig med at man har formået og bevarer charmen med de gamle fyldningsdøre, stuk, afhøvlede plankegulve etc.

Lejligheden indeholder: Entre/fordelingsgang, godt børneværelse eller kontor. 2 store stuer ensuite adskilt af Franske døre. Lækkert nyt grønt Snedker køkken med alt i nye Miele hårde hvidvarer. Lækkert, nyt lyst flisebadeværelse med brus, gulvvarme og væghængt toilet samt vindue. Dejligt stort soveværelse med udgang til stor solrig altan.

Ejendommen har en skøn og hyggelig gårdhave med fin gammel beplantning, flere solkroge så der er plads til at nyde haven alene eller med sine gæster om sommeren. Læg hertil at der er et godt kælderrum til opbevaring og masser af cykelparkering
Alt i alt en yderst charmerende og velholdt lejlighed til familien eller parret som søger en indflytningsklar lejlighed centralt i Charlottenlund.

Køkkenbilledet er for at vise hvilket Snedker køkken der er sat op i lejligheden, men det er IKKE et køkkenalrum som på billedet.

Lejligheden er ikke en dele lejlighed.