En præsentabel ejendom opført i 2006 tegnet af den anerkendte tegnestue Arkitekterne Architects. Ejendommen fremstår nydelig med sin lyse teglstensfacade, hvidrammede vinduer og store altaner. Ydermere et fantastisk hyggeligt fælles gårdmiljø, der både byder på græs og flere terrassearealer, skønne hyggekroge hvor der er mulighed for at nyde solen og kigge på de smukke Rhododendroner.

Placeringen er central på Islands Brygge, og i kort afstand til alle bydelens topattraktioner såsom Amager Fælled, vandet og havnebadet. På cykel når I til Rådhuspladsen på kun få minutter. Et væld af restauranter og caféer ligger i få minutters gang fra lejligheden. Ligeledes er der tæt til hverdagens forskellige gøremål, såsom metro, bus, indkøb, skole og daginstitution som kan nås til fods.

Med elevatoren til 6 sal får I her en lækker lejlighed, hvor der overalt er et fantastisk lys. 2 store terrasser samt to badeværelser, gulvvarme i alle rum og masser af indbyggede skabe. En rummelig og møblerbar entre med indbyggede skabe og pænt gæstebadeværelse. En kæmpe stue, hvor der er rigelig plads til at have spisestue i den ene ende og opholdsstue i den anden ende, og som ligeledes har udgang til de to terrasser i hver ende af stuen. En øst- og en vestvendt terrasse. Stort soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til terrassen, fra soveværelset er der direkte adgang til stort badeværelse med dobbelt vask, brus og vaskesøjle.

Her bosætter I jer i charmerende omgivelser med en beliggenhed der følger trop med selve boligen og som er yderst attraktiv. For ikke at nævne den smukkeste udsigt over byen.

Mulighed for leje af P-plads i kælderen (ca. kr. 1.070 pr. måned.)

Velkommen til Bryggen.