Flot lejlighed i smukke omgivelser beliggende i særdeles veldrevet ejendom.

Ejendommen er beliggende yderst centralt men dog tilbagetrukket fra Strandvejen, idet Esperance Alle er en lille stikvej til Strandvejen. Nærmeste nabo er Charlottenlund Skov, og med kun 2 minutters gang stil Charlottenlund Strandpark og Øresunds blå bølger er beliggenheden helt i top. Her er ligeledes masser af indkøbsmuligheder og shoppingmuligheder med Jægersborg Alle og Hellerup Strandvej lige ved. Lejligheden ligger også centralt i forhold til offentlige transportmuligheder og det er både nemt og hurtigt at komme til Københavns centrum.

Lejligheden indeholder:

Stor møblerbar entre/forstue med masser af indbyggede skabe. Via fransk dør kommer man til en skøn, stor lys opholdsstue med pejs og karnap samt udgang til stor sydvendt altan (ca. 12 m2). Fra både stuen og altanen er der smuk udsigt over den meget velholdte og smuk beplantede fælleshave. Fra stuen er der franske døre indtil lys og rummelig spisestue som har fransk altan i første række med direkte udsigt til Charlottenlund Skov. Hvidt, velholdt køkken med alt i hårde hvidvarer. Fordelingsgang, lyst kontor/værelse med indbygget skab, brusebadeværelse med hvide fliser samt soveværelse med indbyggede skabe. Begge værelser samt badeværelse vender ud mod Charlottenlund Skov. Mellemgang som fører til yderligere to store og lyse værelser, som begge vender mod syd og ud mod den smukke fælleshave. Begge værelser har indbyggede skabe, det ene værelse har ligeledes udgang til altanen. Rummeligt, hvidt karbadeværelse.

En super velbeliggende 6 værelses lejlighed, hvor du både får god plads, altan, eget tørt stort kælderrum, elevator, brugsret til motionsrum og vaskerum. Egen låge med direkte adgang til skoven, samt i gåafstand til vand, strand og gode indkøbsmuligheder.