På anden sal i en velholdt ejendom fra 1935 i midten af Charlottenlund møder I denne total istandsatte lejlighed. Lejligheden præsenterer sig med et fantastisk lysindfald, nyt lækkert køkken og badeværelse, flotte plankegulve og en veldisponeret planløsning.

I bosætter jer yderst centralt, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til alt I har brug for i hverdagen – og mere til. Inden for en radius af bare 700 meter finder I eksempelvis ikke færre end otte dagligvarebutikker, mens I tillige er placeret hensigtsmæssigt i forhold til den offentlige transport, som på omtrent et kvarter bringer jer til centrum af København . Som prikken over i’et kan I gå til Charlottenlund Skov.

Når I træder indenfor, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang. Lækkert, stort sydvendt køkken-alrum, køkkenet er et lækkert grønt Snedkerkøkken. Et skønt og lyst rum hvor der i loftet er en smuk stukkant og rosette. Rummet vender ud mod den fælles have. Fra Alrummet er der indgang til dejlig fjernsynsstue eller stort værelse med udgang til stor, sydvendt altan hvorfra der er et kønt kig til haven. Mellemgang med indbyggede skabe. Lejligheden centrerer sig omkring det store, lækre køkken-alrum, hvor der strømmer lys ind. Lækkert, rummeligt brusebadeværelse med vaskesøjle, gulvvarme og vindue, badeværelset er holdt i lysegrå fliser. Stort, lyst soveværelse. Godt børneværelse eller kontor.
I det velindrettede nye snedkerkøkken er elementerne ledsaget af bordplade i mat, sort granit.

Lejligheden har gennemgået en gennemgribende istandsættelse, hvor alt el er skiftet, alle vægge og lofter har fået ny filt og maling, samt nyt køkken og badeværelse, hvor alle hårde hvidvarer er fra Miele. Således er det en særdeles indbydende og indflytningsklar lejlighed.