Fantastisk beliggenhed i Charlottenlund, en mindre vej mellem Jægersborg Allé og Ordrupvej og med kun få minutters gå afstand fra de skønne og indbydende shopping- og indkøbsmuligheder er, hvor denne lejlighed er beliggende.

Lejligheden er en lys 4 værelses i flot stand. Bl.a. med veldisponerede rum, som er nemme at møblere, flotte plankegulve, hvidmalede vægge og lofter med stukkant og rosetter. Lækkert badeværelse med flotte grå fliser med mere….

Lejligheden indeholder:
Indbydende entré,  dejligt køkkenalrum hvor køkken og alrum er adskilt af stor arbejdesø, køkken er af nyere dato. Nyt og pænt gæstetoilet med væghængt toilet og halogen spots og et godt lyst værelse. Stor lys opholdsstue med stukkant og Rosette. Ydermere, stort værelse eller fjernssynsstue med udgang til stor sydvendt altan, hvorfra der er kig til smukt tilplantede udenomsarealer. Mellemgang med indbyggede skabe. Nyt, lækkert brusebadeværelse med vindue og vaskesøjle.

Beliggenheden i Ordrup er helt i top. Du ligger kun få minutters gang til butikslivet på Ordrupvej og Jægersborg Alle samt stationen. Kun 300 meter til Ordrup Gymnasium, 150 meter til Ordrup skole. Dørtelefon, depotrum, tørrerum, cykelkælder samt hyggeligt fælles gårdanlæg.