Suverænt beliggende herskabslejlighed.

En fantastisk skøn lejlighed. En perle i en smuk ejendom. Beliggenheden er i top på en stille villavej i det meget hyggelige Fuglebakkekvarter på Frederiksberg. En stille oase, der af mange kendes ved sin særlige børnevenlige atmosfære, men som også ligger supercentralt til alt. Ejendommen er fra 1913 og er det tidligere Fuglebakken Børnehospital. I 2005 gennemgik den historiske bygning en totalrenovering. Bag sin herskabslige facade findes der nu lækre og smukke boliger. Hvor denne lejlighed er en af dem.

Den herskabelige lejlighed er på 127 unikke kvadratmeter fordelt på 3 værelser. Lejligheden har et smukt lysindfald og masser af kig til himmel grundet de fantastiske store vinduespartier og den ekstraordinære loftshøjde.

Inden du kommer ind til lejligheden skal du igennem den fine og sikre port, herefter kommer du ind til den skønneste fælles gårdhave. Ankomsten til lejligheden giver en følelse af eksklusivitet og tryghed. Via ejendommens elevator kommer man op til lejligheden på 2. sal.

Lejligheden indeholder:

Rummelig entre og fordelingsgang med indbygget skab, herfra er der adgang til alle boligens værelser. Skønt, lyst børneværelse/kontor med indbygget skab, lækkert brusebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet samt vaskesøjle. Stort soveværelse med indbygget gulv til loft skabsvæg fra Kvänum og igen her er der højt til loftet.

Stor smuk stue, der har det smukkeste lysindfald, fine høje paneler og radiatorskjulere. Stuen ligger i forbindelse til lækkert Snedkerkøkken med blandt andet Gaggenau hvidvarer. Køkkenet er åbent til skøn alrum/spisestue. Fra alrummet er der udgang til en skøn altan, hvor du har den fineste udsigt over Fuglebakkekvarterets hustage.

Alt ved denne bolig og ejendom er smagfuldt renoveret både inde og ude, her er ligeledes brugt materialer af høj kvalitet.

Ydermere har man direkte adgang til eget loftrum via lejligheden, man har desuden glæde af en privat parkeringsplads, privat, aflåst tørt skur. Fælles cykelparkering og barnevognsparkering.

En smuk og eksklusiv lejlighed, hvor der overalt er en fantastisk rumfornemmelse grundet de høje vinduer og højt til loftet. Ydermere adgang til det hyggeligste gårdmiljø hvor der er flere skønne solkroge.

Centralt beliggende, trods den meget rolige stemning, har man inden for gåafstand alt hvad Frederiksberg kan byde på af hyggelige caféer og specialbutikker. Tæt på Frederiksbergs meget eftertragtede skole, Duevejens Skole. Gåafstand til S-togene på Fuglebakke Station.