Herskabslejlighed i Amaliegade

En af Danmarks mest eftertragtede adresser er hvor denne herskabslejlighed er beliggende i Københavns fornemme kvarter, Frederiksstaden.

En imponerende og smuk ejendom fra 1888. Flot og total istandsat herskabelig opgang fører dig op til lejligheden enten via trappen eller via ejendommens elevator. Smukke fyldningsdøre og flot stuk i lofterne, smukke højloftede rum, parketgulve og et fantastisk lys, er hvad der kendetegner denne smukke bolig. Her er der mulighed for at starte dagen med en morgendukkert i havnen, nyde kaffen på Sankt Annæ Plads efterfulgt af en gåtur til Amalienborg altsammen inden for kun få minutters gang, så centralt og så alligevel så fantastisk fredeligt.

Lejligheden er på hele 262 m2 og er indrettet med hall, 3 stuer hvoraf der er 2 store stuer en suite den ene med fransk altan. Fordelingsgangen føre til kontoret samt gæstebadeværelse med brus. Rummeligt soveværelse og stort påklædningsværelse (kan laves til et værelse). Ydermere dejligt, rummeligt badeværelse med brus og håndklædetørrer. Stort, lækkert, nyt Snedkerkøkken lavet i en stil, der fint passer til lejligheden. To gode og lyse værelser, samt vaskerum.

Smuk ejendom, fantastisk lejlighed med perfekt beliggenhed.