En af Danmarks mest eftertragtede adresser er hvor denne herskabslejlighed er beliggende i Københavns fornemme kvarter, Frederiksstaden.

En imponerende og smuk ejendom fra 1888.
Lejlighedens indgang er direkte via ejendommens gård. Smukke fyldningsdøre og flot stuk i lofterne, smukke højloftede rum, sildebensparketgulve og ro, er hvad der kendetegner denne fine lejlighed.
Her er der mulighed for at starte dagen med en morgendukkert i havnen, nyde kaffen på Sankt Annæ Plads efterfulgt af en gåtur til Amalienborg altsammen inden for kun få minutters gang, så centralt og så alligevel så fantastisk fredeligt.

Lejligheden er på 110 m2 og er indrettet med møblerbar entre/indgang. Stor stue med højt til loftet. Rummeligt værelse/kontor med kig til gården. Stort køkken med mulighed for at indrette god spiseplads med plads til 8 – 10 personer. Dejligt soveværelse med indbygget skabsvæg med skydelåger. Fordelingsgang med indbyggede spots, hvorfra der er adgang til vaskerum/depotrum med vaskesøjle. Stort velindrettet badeværelse med både brus, jazzussi samt gulvvarme.

Smuk ejendom, fantastisk lejlighed med perfekt beliggenhed.

Ikke dele lejlighed.