Selv om lejekontrakten er i hus, kan vi sagtens fortsætte samarbejdet

Som udlejer kan det være rart med yderligere vished og tryghed i den periode, din bolig er lejet ud, og du selv bor et andet sted – måske i et andet land. Derfor tilbyder vi at fortsætte samarbejdet i form af en administrationsaftale. Hvad den skal indeholde, og hvor omfattende den skal være, er individuelt.

Hjælp til flytning med Liberty Housing

Flytning

Vi står gerne for indhentning af tilbud og kontakt til flyttefirma både i forbindelse med ud- og indflytning. Det gælder uanset om, om du vælger at tømme boligen helt inden udlejning eller lejer den ud delvist møbleret og har brug for at få flyttet eller opbevaret enkelte ting og møbler i den periode, hvor du selv bor et andet sted.

Hjælp til allonge med Liberty Housing

Allonge

Af og til opstår der forhold som kræver, at lejekontrakten bliver justeret undervejs i lejeperioden. I den forbindelse anbefaler vi og hjælper gerne med at udarbejde en allonge. En allonge fungerer som et formaliseret tillæg til selve lejekontrakten, så du juridisk fortsat er på den sikre side.

Løbende opsyn med Liberty Housing

Løbende opsyn

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere løbende opsyn af boligen i lejeperioden. Det giver en ekstra tryghed for, at alt forløber som planlagt med lejeren og kan være et rart supplement til nabohjælp. Skulle opsynet føre til kontakt med lejeren, kan det således ske på neutralt grundlag uden at involvere familie eller bekendte.

Vedligehold med Liberty Housing

Vedligehold

Opstår der i løbet af lejeperioden behov for at rengøre, vedligeholde eller reparere boligen, hjælper vi gerne med at kontakte og indhente tilbud fra for eksempel vinduespudser, maler, VVS’er eller tømrer. Vi benytter selvfølgelige dine foretrukne leverandører, eller leverandører vi i forvejen har gode erfaringer med.

Havepleje med Liberty Housing

Havepleje

En ting er at leje sin bolig ud, men hvad med haven? Vi hjælper gerne med at hyre professionelle havefolk, der blandt andet sørger for rettidig beskæring og gødskning, ligesom de kan sikre, at haven bliver passet og plejet efter dine anvisninger.

Udflytningsrapport med Liberty Housing

Udflytningsrapport

Når lejeperioden er ved at udløbe, hjælper vi gerne med at gennemgå boligen grundigt og udarbejde en lovpligtig udflytningsrapport. Med den i hånden er det nemt at opdage og dokumentere skader, slidtage eller forsømte forpligtelser, som lejer bør holdes ansvarlig for.

Kontakt os på kontakt@libertyhousing.dk for en nærmere aftale.

Lad os tage en snak om dit behov for udlejning af lejligheder og villaer i København og Nordsjælland

Udfylder og sender du formularen til os, accepterer du at blive kontaktet af os. Det vil vi glæde os til!