Her har du et rækkehus på 109 familievenlige kvadratmeter, og hvor der fra den skønne have er udgang til grønne arealer. Beliggende centralt i Espergærde samtidig med, at der ikke er langt til skov.

Den centrale beliggenhed sikrer jer 2 minutters gang til indkøb i Espergærde Centret samt få minutters gang til stationen. Hertil er der kort til børnenes skole og daginstitution samt byens vidtspændende foreningsliv.

Boligen indeholder i stueplan: En lille entré med garderobe, Møblerbar forstue med trappe til første sal, en hyggelig stue og alrum med udgang til husets skønne terrasse, fra stuen/alrum er der åbent til pænt køkken. Ydermere er der fra stuen adgang til værelse/kontor som er en tilbygning, et skønt lyst rum som også har udgang til træterrassen. Et rummeligt brusebadeværelse med terrazzo gulv og vaskesøjle.

Første salen er husets værelsesafdeling. Her finder du tre gode og lyse værelser alle med dejligt lysindfald og vinduer mod haven. Huset har en utrolig god planløsning, hvor alle kvadratmeterne er godt udnyttet.

Her vil du komme til at bo i en by med dejlige badestrande og en hyggelig havn med flere spisesteder. Ydermere ligger Espergærdeskole og Espergærde Centeret, hvor der er en masse fine indkøbsmuligheder inden for få minutters gang. Der er fra adressen ligeledes tæt til Mørdrup Trinbræt, og der er endnu tættere til Espergærde Station med tog direkte til København.

Lejeperioden er 3 måneder fra 01.02.2023 og 3 måneder frem.