En god beliggenhed i Holte, tæt på grønne områder med skov og søer og ligeledes tæt på alle hverdagens nødvendigheder ligger denne meget velholdte og total istandsatte etplans villa. Udover ejendommen er sat i en meget fin stand, så har nuværende ejer ligeledes fået bygget en super god tilbygning, som gør at huset i dag har en fantastisk planløsning. Niveauet er højt og indretningen vanvittig god.

Ejendommen indeholder:

Stor møblerbar entre med indbyggede skabe, lækkert rummeligt badeværelse med gulvvarme og brus. Stor lys vinkelstue, stuen og alrummet i et og samme rum og alligevel adskilt. Dejligt hvidt køkken med flot stenbordplade samt udgang til terrasse. Køkkenet er åbent ind til alrummet. Godt stort bryggers .

Voksenafdeling, som rummer godt kontor med indbyggede skabe, lækkert brusebadeværelse med brus og gulvvarme, dejligt soveværelse med udgang til haven og indbygget skabsvæg.

Børneafdelingen her har man adgang via bred fordelingsgang, her er indbyggede skabe og rummet kan bruges som legerum. 3 store og gode børneværelser som alle har udgang til haven og terrasse.

Her får I ikke kun mulighed for at bo i et fantastisk dejligt hus men også i et meget skønt område.

Et lækkert og meget velholdt hus med detaljer som sildebensparketgulve, gulvvarme, nye og lækre badeværelser, masser af indbyggede skabe, lækkert køkken og en fantastisk god planløsning. Ydermere skal nævnes, at græsplænen anlægges og forventes at stå grøn inden indflytning.