På en særdeles attraktiv beliggenhed i Snekkersten og nær badestrand og skov har I nu mulighed for at leje denne næsten nyopførte villa (opført 2021) med udsigt til Øresund. Villaen rummer 148 super veldisponerede kvadratmeter og befinder sig nær de daglige gøremål på en skøn og rolig villavej. Til boligen er der en nem og solrig have med flere solkroge fordelt på flere store terrasser.

Ejendommen indeholder:

Entre med garderobe, herfra kommer I ind i dejlig stor stue og køkkenalrum hvorfra synet af Øresund kan nydes. Rummet har loft til kip samt flere udgange til haven og terrasserne. Rummet er adskilt af den store køkkenø i køkkenet.
Godt bryggers med indbyggede skabe. Bred fordelingsgang med udgang til terrasse. 2 store lækre badeværelser med brus og væghængt toilet, 2 gode og rummelige børneværelser begge har udgang til haven, det ene værelse har udgang til stor træterrasse.
Dejligt soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til stor træterrasse.

Hele huset har gulvvarme. I løbet af 2023 bliver der opsat varmepumpe.

Ud over stranden, skoven og havnen får du kort afstand til skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder. Og med kun få mintters gang til Snekkersten station kan du være i København på 35 minutter