Funktionel og velholdt arkitekttegnet villa med kælder, skønt beliggende på dejlig 572 m² solrig grund. Ejendommen er velbeliggende i særdeles eftertragtet kvarter tæt på både det pulserende byliv langs Strandvejen og den hyggelige Gentoftegade, Øresund samt flere grønne områder. Endvidere god infrastruktur i form af kort afstand til skole, bus, Gentofte Hospital og meget mere.

Villaen, der er tegnet af arkitekt Johan Christensen og opført i 1975, fremtræder velholdt og fuldstændig indflytningsklar med et væld af de klassiske Johan Christensen detaljer og indeholder 117 m² bolig samt 72 m2 super anvendelig kælder/underetage, carport samt udhus.

Møblerbar forstue med indbyggede skabe, fordelingsgang, pænt hvidt karbadeværelse med gulvvarme. Rummeligt værelse/kontor samt dejligt, stort forældresoveværelse med indbygget skabsvæg samt udgang til terrasse. Dejligt lyst køkken med hvide køkkenelementer og mulighed for spiseplads. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til formiddags terrasse. Dejlig spisestue med udgang til haven. Spisestuen er adskilt pejs med indsats ind til den store opholdsstue, hvorfra der ligeledes er udgang via skydedør til stor solrig terrasse og have.

Kælderen/underetagen er tør, lys og højloftet og generelt meget anvendelig. Den indeholder: Stort hvidt brusebadeværelse med vindue, stort “soveværelse” samt stor “stue”/”alrum”. Funktionelt vaskerum/bryggers.

Haven er en dejlig ugeneret og velplejet have med smuk gammel beplantning såsom Rhododendron og flere gode solrige terrasser.

Udlejes ikke som delebolig.