Fantastisk beliggende villa med den skønneste udsigt til Øresund

Til en start tænker man sikke en velholdt ejendom med god beliggenhed og udsigt. Dernæst bliver man imponeret  over, hvor meget og hvor vid udsigt man har over Øresund, og dertil med kun 2 minutters gang til vandet og den skønneste badestrand. Hus og have er opført på en skråning med havet overfor, hvilket giver en fremragende udsigt.

Espergærde, når det er bedst

Når man bosætter sig her, kan man se frem til et skønt udeliv med vandet og skoven som genbo og nabo.  Men samtidig har man ikke langt til Espergærde Havn, hvor der året rundt hersker en sommerstemning med et godt udvalg af cafe og restaurant.  Jarlens Grund samt Babylone Skov nås ligeledes inden for 2 minutters gang.

Rige kulturoplevelser venter tæt ved, nemlig på Louisiana Museum of Modern Art, der foruden sine faste og skiftende udstillinger byder på koncerter, foredrag, forfatteraftener, restaurant og meget mere.

Ydermere finder I inden for gåafstand Aarstiderne, der driver Krogerup Avlsgaard. Her kan man proviantere med de friske, økologiske råvarer i form af frugt, grønt, brød og mejeriprodukter, ligesom lette måltider serveres.  Ved Sletten Havn findes endvidere Restaurant Sletten, som serverer gourmetmad i smukke omgivelser.

Beliggenheden tilgodeses i øvrigt med faciliteter til hverdagen, hvor Espergærde byder på 3 velrenommerede  skoler diverse daginstitutioner samt Danmarks tredje største gymnasium, Espergærde gymnasium. Kun 15 minutter kørsel findes NGG Nordsjællands grundskole, gymnasium og internationale skole /North Zealand International School som ligeledes er en helt igennem fantastisk privat og international skole.

Der er flot udsigt over Øresund fra næsten alle rum samt fra de fleste steder i haven og terrassen. Følg aktiviteterne på vandet med sejlbåde og det omskiftelige billede over havet. I horisonten dukker Hven op, ligesom blikket kan vandre langs kysten til Rungsted mod syd samt Helsingør mod nord.

En lys og velholdt villa

Lys og rummelig hall hvorfra du straks ser og fornemmer du er tæt på vandet, dejligt gæstebadeværelse med brus og gulvvarme, godt bryggers med udgang. Stort værelse har tidligere været 2 værelser (mulighed for nemt at etablerer væg og igen få 2 værelser). Lækkert, stort køkkenalrum hvorfra både udsigten over vandet samt ild i pejsen kan nydes, herfra er der udgang til lækker stor, udsigtstræterrasse. Køkkenet er et smukt Snedkerkøkken med stort Ilve gaskomfur og hvad der dertil hører. Første salen rummer stor udsigts opholdsstue her er vid udsigt over Øresund, brændeovn samt loft til kip. Stort soveværelse med fransk altan og udsigt, loft til kip samt direkte adgang til påklædningsværelse samt pænt rummeligt badeværelse med brus og 2 håndvaske.

Super god underetage/kælder som er både lys, tør og højloftet, mere en underetage end en kælder. Her er et godt træningsrum, 2 meget gode og lyse “værelser” det ene har udgang til terrasse. Ydermere 2 rigtig gode opbevaringsrum.

Udlejes ikke som delebolig.