Fantastisk beliggende villa.

På en af de mest eftertragtede veje i Humlebæk bliver I her budt velkommen til denne meget lækre bolig på hele 228 velrenoverede m2, samt 54 m2 kælderareal. Ejendommen er omsluttet af alt det bedste Humlebæk har at byde på. I gå afstand til det gamle fiskerleje Sletten med havn, ishus og skøn lokal, maritim stemning, dejlig strand, indkøb, gode daginstitutioner, biograf og Louisiana kunstmuseum samt god offentlig transport til København.

Ejendommen er oprindeligt fra 1950 men da ejendommen har gennemgået en fantastisk totalrenovering og ombygning inden for de seneste få år, står der ikke meget tilbage fra 1950. Huset fremstår utrolig lækkert og meget indbydende. Her er virkeligt brugt krudt på kvalitet lige fra lækre spots til gennemgående pejs, flere niveauer, kæmpe  køkkenalrum hvor køkkenet er et lækkert hvidt SieMatic køkken med alt i Gaggenau hårde hvidvarer, Vola armaturer, 3 store og lækre badeværelser og meget mere.

Ejendommen indeholder: Stor møblerbar entre med indbyggede skabe, stort badeværelse med brus, stort, lækkert køkkenalrum, hvor alt er holdt i hvide klassiske elementer fra SieMatic, herfra er der udgang via skydedør til kæmpe store solrig terrasse og skøn have. Fra alrummet er der  3 trin op til stor stue, køkkenalrum og stue er bla. adskilt af synlig pejs med indsats, så man kan nyde ilden i pejsen fra begge rum. Dejligt kontor/værelse adskilt af skydedør til stuen.

Første sal. Stor repos med indbygningsreol og ovenlysvindue. 2 store lyse børneværelser, begge har en stor hems og indbyggede skabe. Stort, lækkert brusebadeværelse. Godt gæsteværelse eller kontor. Stort soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til stort badeværelse med både brus og kar.

Kælder indeholder: Rummeligt vaskerum samt to gode opbevaringsrum. Kælderen er tør og højloftet.

En super lækker ejendom, som oaser af kvalitet og som har en rigtig god planløsning. Ejendommen har gulvvarme i alle rum. Skønneste ugenert have med gammel beplantning samt carport.