På første sal i en velholdt ejendom fra 1935 i midten af Charlottenlund møder I denne total istandsatte lejlighed. Lejligheden præsenterer sig med et fantastisk lysindfald, nyt lækkert Snedkerkøkken, badeværelse, gæstetoilet, flotte plankegulve og en veldisponeret planløsning.

I bosætter jer yderst centralt, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til alt I har brug for i hverdagen – og mere til. Inden for en radius af bare 700 meter finder I eksempelvis ikke færre end otte dagligvarebutikker, mens I tillige er placeret hensigtsmæssigt i forhold til den offentlige transport, som på omtrent et kvarter bringer jer til centrum af København . Som prikken over i’et kan I gå til Charlottenlund Skov.

Når I træder indenfor, ankommer I først til en pæn entré, godt værelse/kontor. Lækkert, stort sydvendt køkken-alrum, køkkenet er et smukt grønt Snedkerkøkken hvor alle hårde hvidevarer er nye og fra Miele. Et skønt og lyst rum hvor der i loftet er en smuk stukkant og rosette. Rummet vender ud mod den fælles have. Pænt og nyt gæstetoilet. Fra Alrummet er der indgang til dejlig fjernsynsstue eller stort værelse med udgang til stor, sydvendt altan hvorfra der er et kønt kig til haven. Soveværelse ligeledes med udgang til altan. Mellemgang med indbyggede skabe. Lejligheden centrerer sig omkring det store, lækre køkken-alrum, hvor der strømmer lys ind. Lækkert, rummeligt brusebadeværelse med vaskesøjle, gulvvarme og vindue, badeværelset er holdt i lysegrå fliser. Stor, stue med fin stukkant i loftet.
I det velindrettede nye snedkerkøkken er elementerne ledsaget af bordplade i mat, sort granit.

Lejligheden har gennemgået en gennemgribende istandsættelse, hvor alt el er skiftet, alle vægge og lofter har fået ny filt og maling, samt nyt køkken, badeværelse, og gæstetoilet. Således er det en særdeles indbydende og indflytningsklar lejlighed.