”Når jeg tilbyder vished, betyder det en god fornemmelse i maven og en gennemarbejdet kontrakt i hånden”

Pia Geelmuyden, indehaver af Liberty Housing

Solid erfaring. Stort netværk. Og en særlig evne til at læse mennesker og situationer. Det er tre ting, der kendetegner Liberty Housing. Vi dækker hele Sjælland, men har hjemmebane i Nordsjælland, hvorfra vi formidler udlejning for både private og virksomheder.

Du er i trygge hænder

Privat udlejning omfatter helårsboliger, lejligheder og sommerhuse, mens vi for virksomheder typisk finder lejeboliger til udstationeret personale fra internationale virksomheder, ambassader og andre organisationer. Endelig varetager vi også projektopgaver for investorer, der ønsker at leje flere lejeboliger ud.

Vi er vant til, at anbefalinger er vores bedste visitkort. Derfor samler vi på tilfredse kunder – og mange forskellige typer kunder. Det betyder, at du er i trygge hænder, uanset om du ønsker at udleje en 2-værelses med fællesarealer eller en palævilla med privat pool.

Indehaver med erfaring

Indehaveren af Liberty Housing, Pia Geelmuyden, har over 20 års erfaring som mægler og solid indsigt i både mennesker, boligmarked og kontraktforhandling. Som menneske er hun energisk, proaktiv og en fighter, der altid følger op og fortsætter, indtil den bedst mulige aftale er i hus.

Pia har selv erfaringer som udlejer, da hendes familie var udstationeret i Istanbul for år tilbage. Hun har mærket på egen krop, hvad det betyder, når samarbejdet med en lejer fungerer – og når det ikke gør. Det og meget mere trækker hun på i Liberty Housing og i mødet med dig som kommende lejer eller udlejer.

Pia Geelmuyden, indehaver

Vi samler på tilfredse kunder

Hvis du står i en situation, hvor du skal leje en lejlighed ud, så går mine varmeste anbefalinger til Liberty Housing. Jeg har sjældent mødt så professionel en person, som Pia Rafn Geelmuyden. Inden for den første uge havde hun allerede over 6 fremvisninger. Hun har holdt mig opdateret hele tiden og gjort processen tryg for mig. Hun fik sagen 1/9 og 16 dage efter var min lejlighed udlejet😍

Gustav Salinas, september 2021

“På en yderst kompetent, empatisk og nærværende måde, formår Pia Geelmuyden at finkæmme markedet for de muligheder, der matcher en bedst. Det giver hurtigt både resultater og ro i maven.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“Pia hjalp os elegant gennem hele fasen med at udleje vores bolig. Vi skulle stort set ikke foretage os noget, og vi følte os i den grad i trygge hænder. Vores varmeste anbefaling herfra.”

Tidligere Liberty Housing kunde

“I forbindelse med udlejning af vores lejlighed i Nordhavn faldt valget på Liberty Housing. Virksomheden er uhyr professionel, grundig i sin tilgang og besidder stor erfaring. Hele forløbet var for os en god og meget behagelig oplevelse. Står du derfor og skal udleje din bolig kan vi på det varmeste anbefale Liberty Housing og Pia Geelmuyden.”

Camilla & Ulf Nissen, oktober 2021

Se aktuelle ledige lejemål

Via vores brede netværk har vi fingeren på pulsen i hele Nordsjælland, København og omegn.